Om oss

Asker MSK er et tilbud til de  som vil drive med motorsportaktiviteter i grener som er tilsluttet Norges Motorsportforbund. Klubben er en sammenslåing av Asker Trial Klubb og Hurum Motorsport Klubb, og vil dekke «nye» Asker kommune når kommunene Asker, Røyken og Hurum slås sammen. Men selvfølgelig er du velkommen i klubben om du bor andre steder også.

Asker Motorsportkubb består i april 2018 av ca 130 medlemmer. Klubben fikk sitt navn i mars 2018, men har lengre tradisjoner. Den er en sammenslutning av Asker Trial Klubb og Hurum Motorsport Klubb. Sistnevnte var en fortsettelse av Hurum Crossklubb. Klubben er tilsluttet Norges Motorsportforbund (NMF), og er samtidig et idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund (NIF).

Klubben har lokale i Heggedal Motorsenter, som ligger i Heggedalsbakken 9, like ved Hovedgården skole. Der har klubben også sitt kjøreområde for trial i Fossekneika, like bak skolen. I tillegg har klubben kjøreområde for enduro i Oredalen i Hurum, men foreløpig bare for gateregistrerte motorsykler.

Trial er i dag klubbens største gren, men vi har også aktivitet på enduro, motocross, roadracing og dragbike. Vi har også funksjonærer innen båtracing.

Hvordan bli medlem
-Bruk Min idrett til å søke opp klubben og søk om medlemskap derfra

(Veiledning om søknad på Youtube)

-Eller send oss beskjed på mail for nærmere informasjon